dogmeat-paard-lam-konijn
  • dogmeat-paard-lam-konijn

Paard - Lam - Konijn

€ 49,00
€ 2,72 Per kilo
Inclusief belasting (9% BTW)

Natuur en dier "paard - lam - konijn" gemalen 1000 gram, vermelde voordeelprijs is verpakt per 18 rollen van 1000 gram.

Aantal

  • Minimale bestelhoeveelheid is 90 kg voor bezorging aan huis. Minimale bestelhoeveelheid is 90 kg voor bezorging aan huis.
  • Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf 90 kg Gratis thuisbezorgd bij bestellingen vanaf 90 kg
  • Niet tevreden retourneren is mogelijk. Niet tevreden retourneren is mogelijk.

Gemalen paard - lam - konijn bestaat uit onderdelen van de volgende dieren :

40 % Paard

30 % Lam

30 % Konijn

Al onze producten zijn vrij van gluten, bindmiddelen, geur- kleur- en smaakstoffen.

KVV-ND-18 X 316

Datasheet

Type product
KVV gemalen vlees
Merk
Natuur&Dier
Gewicht
18 x 1000
Verpakking
Diepvries

Bewaaradvies:

Bij -20C dan is het product 1 jaar houdbaar na productiedatum.

Ontdooiadvies:

Product uit de vriezer halen en de verpakking verwijderen. U doet het product zonder de verpakking in de bewaardoos en deze kunt u ontdooien in de koelkast. U kunt gebruik maken van onze curver bewaardoos, (zie bewaardoos bij de artikelen).

Als uw koelkast tussen tussen en de 2 en 4 graden staat dan heeft het ongeveer in de koelkast een houdbaarheid van 2 dagen.

Het product NOOIT verwarmen ook niet in de magnetron of in water leggen, hiermee voorkomt dat u de voedingsstoffen in het product beschadigd

Indicatie voedingsinstructie voor puppy’s en volwassen honden, 

Alles heeft ook  te maken met wat voor uw hond en type hond u heeft en wat u er mee doet, actieve hond of luie hond.

Van pup tot volwassen hond:

Een pup van 2 tot 4 maanden mag ongeveer 5 tot 6 % van het eigen lichaamsgewicht eten aan KVV per dag als de pup op normaal gewicht is. Het totaal van de voeding voor deze gehele dag het best verdelen over 4 maaltijden per dag. Pup van 5 kg ongeveer 250 gram á 300 gram over de gehele dag en ongeveer 75 gram per maaltijd.

Een pup van 4 tot 7 maanden mag ongeveer 4 tot 4,5% van het eigen lichaamsgewicht eten aan KVV per dag als de pup op normaal gewicht is. Het totaal van de voeding voor deze gehele dag het best verdelen over 3 maaltijden per dag. Pup van 10 kg ongeveer 400 gram á 450 gram over de gehele dag en ongeveer 150 gram per maaltijd.

Een pup van 7 tot 10 maanden mag ongeveer 3 tot 3,5% van het eigen lichaamsgewicht eten aan KVV per dag als de pup op normaal gewicht is. Het totaal van de voeding voor deze gehele dag het best verdelen over 2 maaltijden per dag. Pup van 15 kg ongeveer 450 gram á 525 gram over de gehele dag en ongeveer 260 gram per maaltijd.

Een pup of volwassen hond van 10 maanden en meer mag ongeveer 2 tot 2,7% van het eigen lichaamsgewicht eten aan KVV per dag als de pup op normaal gewicht is. Het totaal van de voeding voor deze gehele dag het best verdelen over 2 maaltijden per dag. Pup of volwassen hond van 20 kg ongeveer 400 gram á 540 gram over de gehele dag en ongeveer 270 gram per maaltijd.

Hierbij geldt hoe lichter de hond is hoe hoger het percentage %.

Het is dus belangrijk om te weten hoeveel uw pup op dit moment weegt, maar ook de komende periode groeit zodat de hoeveelheid voeding daarop afgestemd kan worden.

!! Zorg ook altijd voor voldoende vers drinkwater voor de hond.